Ilmanvaihtokanavien puhdistus

Pyydä tarjous

Ilmanvaihtokanavat vaativat säännöllistä puhdistamista pysyäkseen kunnossa. IV-Aalto Oy toteuttaa ilmanvaihtokanavien puhdistukset Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Kokeneet työntekijämme tekevät puhdistustyöt laadukkaasti ja aikataulussa.

Ilmanvaihtokanavien puhdistuksen valmistelua

Puhdistustyöt kaikenlaisiin kiinteistöihin

IV-Aalto Oy tekee ilmanvaihtokanavien puhdistukset monenlaisiin kiinteistöihin vankalla kokemuksella. Toteutamme teollisuuskiinteistöjen (toimistot, hotellit, koulut, päiväkodit, terveysasemat, sairaalat, jne.) ilmanvaihtokanavien puhdistukset ammattitaidolla. Tekemistämme töistä voit lukea lisää referensseistämme.

Ilmanvaihtokanavien puhdistustyö

Puhdistustyöt vaivattomasti

IV-Aalto Oy:n kalusto mahdollistaa ilmanvaihdon puhdistustöiden toteuttamisen isoissakin kiinteistöissä siten, ettei ilmanvaihtoon tule pitkiä katkoksia. Lisäksi teemme työt niin, että mahdolliset haitat tai häiriöt kiinteistöissä ovat mahdollisimman pienet.

Ilmanvaihtokanavien puhdistamisen tärkeys

Ilmanvaihtokanavien puhtaus on sisäilman laadulle olennainen tekijä. Kanavien puhdistaminen on työ, jonka tekeminen kannattaa jättää ammattilaiselle. 

Me IV-Aalto Oy:llä olemme erikoistuneet suurien ja vaativien kohteiden ilmanvaihdon puhdistuksiin, mutta teemme puhdistukset myös pienempiin kohteisiin. Parhaan lopputuloksen takaavat osaavat työntekijämme ja ajantasainen kalusto.