IV-työt vuosikymmenten kokemuksella Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

IV-Aalto Oy:n työntekijät ovat kokeneita IV-alan ammattilaisia, jotka toteuttavat erilaiset IV-työt ilmanvaihdon kuntotarkistuksista ilmamäärien mittauksiin ja kanavien pinnoituksiin – laadukkaasti alusta loppuun. Yrityksemme perustaja Sami Aalto on työskennellyt ilmanvaihtokanavien puhdistuksen, kartoituksen ja tutkimuksen parissa jo vuodesta 1991 asti. 

IV-Aalto Oy sijaitsee Tuusulassa, mutta toimialueemme ulottuu Helsinkiin ja muualle pääkaupunkiseudun alueelle.

Alan parhaat työntekijät

Kaikki työntekijämme IV-Aalto Oy:ssä ovat ilmanvaihdon töiden kokeneita ammattilaisia. Työntekijöidemme yhteenlaskettu kokemus alan parissa on yhteensä 132 työvuotta! 

IV-Aalto Oy tunnetaan alalla luotettavana ammattilaisena, joka hoitaa tehtävät työt laadukkaasti ja kerralla kuntoon.

Ensiluokkainen kalusto

Yrityksemme ajantasaisella kalustolla erilaiset IV-työt hoituvat tehokkaasti ja laadukkaalla lopputuloksella. 

Kalustomme soveltuu erityisesti suurempiin kohteisiin. Hyvän kaluston avulla pystymme toteuttamaan ilmanvaihtotyöt siten, ettei ilmanvaihtoon synny pitkiä katkoksia tai käyttäjille aiheudu haittaa tai melua puhdistuksesta.

Lue lisää palveluistamme

Ilmanvaihdon tarkastukset ja tutkimustyö

Ilmanvaihdon erilaisten puhdistus- ja huoltotöiden lisäksi toimimme mm. puhdistustöiden tarkastajina. Lisäksi olemme olleet toteuttamassa Säteilyturvakeskukselle kontaminoituneiden (radioaktiivisten) kanavien puhdistusta. 

Olemme olleet mukana myös vuonna 2009 toteutetussa tutkimuksessa sairaaloiden ilmanvaihtokanavien puhdistusmenetelmistä. Lisäksi avustimme TKK:n Rauno Holopaisen sisäilmaprojektissa, jossa määriteltiin kanavistojen visuaalinen puhtausluokitus. Osaamisemme alan töiden – niin huolto- kuin tutkimustöidenkin – parissa on vertaansa vailla. Yrityksellemme kertynyttä tietotaitoa hyödynnetään kaikissa toteuttavissa töissä, minkä vuoksi työn lopputuloksen korkea laatu on taattu.